Sempre púrpura

his_1102_ElVerdaderoRobinHood_01

La musa d’aquest text: en Robin

Assegut davant la consola, el podia veure gaudir d’aquell moment amb delit, entusiasme i diversió. Com un nen petit, en aquell moment tot el que l’envoltava s’esfumava com per art de màgia. Els seus cabells bruns, rebels i ferms el definien tan bé com el seu propi nom. Un nom d’un heroi llegendari que escapava de la llei i que tenia un gran cor, en benefici dels més desafavorits.

El seguia observant, mentre ell feia anar els dits d’ambdues mans ràpidament sobre el comandament de la consola, alhora que la seva cara emetia infinites ganyotes en mil·lèsimes de segon. Era com aquell heroi, de la vella Anglaterra, que es preocupava pels demés i ho donava tot, fent riure als seus amics i fent bromes a cada estona que se li presentava una ocasió.

Es feia gran, però el seu cor encara era el d’un infant. En aquell moment vaig creuar els dits i vaig desitjar que la seva sang es mantingués sempre púrpura.


8 Respostes to “Sempre púrpura”

 1. Es en robin.
  Voldria regalar-te algo
  i escriure una dedicatòria,
  però no sé ni que, escriure

  ni se que dedicarte.

 2. 1. Explica què significa per a tu el projecte amb na Carolina Ibac i què t’ha aportat durant el curs. Mínim 8 línies.
  El que m’ha donat a estat ganes de llitgir, ganes de entendre el que deia , intriga, i lo important de sebre que una señora tan bona fent escrits i poemes ens dediqui tant de temps a noltros, que som un grup de mils
  que hi ha per tot catalunya i illes balears.M’ha agradat molt els poemes que ens a mostrat i esper que quan acabem el curs pogem veure enomenar el seu nom per la televisió i els llibres i comprarlos per llitgirlos i dir a noltros aquesta gran poetesa ens va escriure tans i tans de poemes.
  Voldria donarli les gracies a ne carolina per tots els poemes i escrits que ens a enviat i dedicat, perque son poemes que quolqun en concret ens recorderem molt de temps i que si a un futur proper anam a la llibreria i veim un llibre seu el podrem llegir i recordar el temps de 4t que ella ens feia poemes especials per a nosaltres.

 3. És en Robin, ha estat fàcil per els aspectes que dius, i sobretot per lo de’s nom. Molt interesant i entretengut ha estat!!

  Dir-la gràcies és poc, perquè ella a estat sempre allà ajudant-nos amb poemes, explicar-nos
  lo que és la vida d’una altre forma, i sempre donar-nos lo positiu de tot. Això és une de les coses
  que més m’ha agradat, que sempre hem de pensar en positiu i cercar lo positiu de les coses
  perquiè això és lo que jo cerc, ser positiu! Mil i una de GRÀCIES Carolina Ibac!:)

 4. Molt bé, l’han encertat a la primera!!!! Molta bona la comparació!!!

 5. Es el robin, perque di moltes coses que robin te… un bo text… M’agrada, tot els text me’agrada..

 6. Per jo a estat molt fàcil esbrinar que era en Robin perquè el seu text de descripció el vaig escriure jo. Només escoltar “Assegut davant la consola” sabia que era el.
  M’agradat molt el text perquè diu com és el realitat Robin.
  Moltes gracies per tot el que fas per noltros i dedicar tant de temps per escriure tantes coses, una braçada per tu !!! 🙂 🙂 🙂

 7. Hola caRoLiNa ha estat moLt faciL enceRtar-ho es en RoBiN sobRetot per la imatge que has tRiat moLt bo!!!! =)*♥

 8. Es molt bo soc en salvador dediver cuart soc alumne de la plofesora i el text va dirigit per Robin.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: