Inicis del Somni Turquesa

El 5 de desembre del 2009 en Daniel Ferrer i Esteban em va animar a crear aquest bloc i en va fer aquesta introducció:

S’obre un nou somni, turquesa, que defineix un vol llarg i sincer, planer, de poesia i escrits, descriptius, que escriuen les línies tranquil·les d’un despertar ple de tendreses i estimes. Broten de la mà d’una llum turquesa, la mirada de qui escriu, l’ànima de qui sent, més enllà de les paraules escrites, més enllà dels mots emprats. Arriba el “somni turquesa”, una dolça manera de fer-nos partícips de l’energia que desprèn la Carolina, una força lumínica farcida de lluita, de saviesa compromesa, d’instants plens de llums, i també de foscors, moments on la profunditat és un únic pou que ens empeny amb força cap al gran cau, cap al gran niu, dels somnis secrets i íntims, que anem forjant, amb astúcia i tenacitat, per a arribar al més llarg dels somnis, al seu infinit finit, allà on ja no som xais, on ens omplim els llavis de la mel més dolça, on caminem sense presses, per les pàgines, blanques i negres, de les aigües de color, on tu, ella, ell, jo, naveguem, surem, nedem, amb la força desbocada de qui vol canviar tot allò que no ens agrada: Males llunes, hòsties que cal aturar, per damunt de tot, actuant. Druïdesses i druides que caminen lliures per les línies dissoltes, de vegades moltes, d’altres poques, mai masses, sí, les justes, sempre trobant aquell equilibri entre la festa i el dol, entre el vol i la nit, entre la calma i la mar, entre les llums i els somnis, encesos, de la teva realitat, de la seva realitat, feta somni assolit, fet de poesies, assajos, texts, que poc a poc, mica en mica, van sorgint, i només per tot això ja valen totes les penes arribar allà on neixen noves pàgines, on les pàgines ja engendrades segueixen omplint-se dels millors dels somnis turqueses, llum turquesa, de les revolucions compromeses. La barrufeta, com una fada de nit, et dóna la força de l’esperit infant, que mai deixem de ser nenes, que mai deixem de ser nens, aquesta manera ingènua, dolça i pura, de veure el món. Aquestes pàgines són el reflex d’un mar de somnis turqueses als ulls de la més bella estrella.

A més a més, el poblat està de festa, cada dia és un bon dia per a celebrar, de festa en festa, festes populars que, amb pinzellades de colors, la Carolina ens mostra, més enllà de tot tipus de convencions. Un somni fet a mida.

Aquí no acaba, continua, fulles i pàgines perennes que es renoven amb el temps, la branca d’aquest arbre, convidant a tothom a compartir els nostres versos, fes-ho! Doncs tu també amagues versos dins.

I seguim, no hi pots faltar!

Gràcies pel somni, turquesa, de la llibertat mai prou establerta. Revolució!

A Carolina Ibac i Verdaguer ® Autora del SOMNI TURQUESADeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: