FILOSOFIA TURQUESA

En aquesta societat, la nostra, aquella que anomenen Occident, Capitalista, Globalitzada, anem sense rumb perquè ens manca l’esquelet que uneix les nostres extremitats. Aquest esquelet per a mi és la filosofia. El món actual no s’atura a pensar per millorar. El nostre món s’encarrega a partir d’uns pocs que els demés fem sense pensar. S’estén dia a dia un pensament únic que ens duu cap a la caverna, cap a la foscor, on tot el que sabem és imaginat i no és.

Aquest espai el vull dedicar a textos antics, uns, i altres no tant que han lluitat i lluiten sempre per trobar la veritat, per trobar el coneixement, per trobar un món millor i posen en dubte tot.

Posem en dubte tot i cerquem l’origen de les nostres essències i d’aquesta manera podrem trobar algun dia el nostre rumb.


2 Respostes to “FILOSOFIA TURQUESA”

 1. Carolina he escollit frases que he posat al meu mur i que crec que tene a veure amb la meva filosofia de la vida:
  Frases de Miquel Martí i Pol: “Convertirem el vell dolor en amor, i el llegarem, solemnes a la història”.
  “Cree en aquellos que buscan la verdad; duda de los que la han encontrado.” Andre Gide
  Platonic love, in its modern popular sense, is a non-sexual affectionate relationship.[1] A simple example of Platonic relationships is a deep, non-sexual friendship, not subject to gender pairings and including close relatives. From wikipedia…
  Que va ser primer l’ou o la gallina? Que va ser primer l’amistat o l’amor? Jo crec que l’amistat és una part de l’amor o el que és el mateix: l’amor forma part de l’amistat… Penseu que son diferents amor i amistat?, podriam dir que amistat és somriure i amor és riure, o també incluim el “riure” en l’amisat?

  El miedo a sufrir es peor que el propio sufrimiento. Ningún corazón jamás sufrió cuando fue en busca de sus sueños. EL ALGUIMISTA. Paulo Coelho Si tienes un pasado que no te deja satisfecho, olvídalo ahora. Imagina una nueva historia para tu vida, y cree en ella. Concéntrate sólo en los momentos en que conseguiste lo que deseabas, y esta fuerza te ayudará a conseguir lo que deseas ahora LA QUINTA MONTAÑA Paulo Coelho

  Las personas más felices no son aquellas que obtienen lo mejor de todo sino aquellas que sacan lo mejor de lo que tienen. … La felicidad es una puerta que abre hacia fuera. Sal de ti mismo, date a los demás y ya verás… Gràcies Stás!!!!

  “El riure és aliment per l’ànima ,-)…” frase preciosa, haurem de fer una llista d’aliments de l’ànima, i tenir-ho en compte quan ens avisa de que té gana… Gràcies Stás!

  “Si les portes de la percepció estiguessin netes, tot apareixeria a davant de l’home com en realitat és, infinit”… de William Blake, gràcies Franxesca!!!!

  Ja que no tenim terres, conreuem l’amistat que també és fructifera moltes vegades, més o menys com la terra i també s’ha de treballar…

  Visca el poder de la comunicació, tant en els bons moments, com en els no tan bons!!!!!!!!!!!!

  “If you have no inner life, you are a slave to your surroundings”
  Jo crec en l’amistat, la sinceritat, la transparència i evidenment en l’amor…

 2. […] FILOSOFIA TURQUESA […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: